Studiju veids |
maģistra akadēmiskās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Ražošanas tehnoloģija |
Nosaukums |
Atbilstošu materiālu izvēle indukcijas sildīšanas metodes pielietošanai pārtikas rūpniecībā |
Nosaukums angļu valodā |
Food grade material selection for induction heating purposes |
Struktūrvienība |
31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte |
Darba vadītājs |
N. Mozga |
Recenzents |
Ivans Griņēvičs |
Anotācija |
Maģistra darbs ir daļa no izpētes projekta ar mērķi attīstīt un pilnveidot kebaba gaļas ražošanu, tajā ieviešot indukcijas sildīšanas metodi. Darbā apskatīti un izanalizēti pārtikas rūpniecības prasībām atbilstoši materiāli to pielietošanai indukcijas sildīšanas vajadzībām. Dots indukcijas sildīšanas procesam atbilstošāko sildvirsmas un ekranējošo materiālu iespējamo variantu salīdzinājums un, pamatojoties uz veiktā pētījuma rezultātiem, praktiski izstrādāts labākā risinājuma modelis turpmāku pētījumu veikšanai. Darbā: 68 lpp. teksts, 45 attēli, 14 tabulas, 3 pielikumi un 17 nosaukumu informācijas avoti. |
Atslēgas vārdi |
INDUKCIJAS SILDĪŠANA, PĀRTIKAS RŪPNIECĪBA, MATERIĀLI |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
INDUCTION HEATING, FOOD PRODUCTION, MATERIALS |
Valoda |
lv |
Gads |
2013 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
12.06.2013 13:58:01 |