Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Ražošanas tehnoloģija
Nosaukums Atbilstošu materiālu izvēle indukcijas sildīšanas metodes pielietošanai pārtikas rūpniecībā
Nosaukums angļu valodā Food grade material selection for induction heating purposes
Struktūrvienība 31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte
Darba vadītājs N. Mozga
Recenzents Ivans Griņēvičs
Anotācija Maģistra darbs ir daļa no izpētes projekta ar mērķi attīstīt un pilnveidot kebaba gaļas ražošanu, tajā ieviešot indukcijas sildīšanas metodi. Darbā apskatīti un izanalizēti pārtikas rūpniecības prasībām atbilstoši materiāli to pielietošanai indukcijas sildīšanas vajadzībām. Dots indukcijas sildīšanas procesam atbilstošāko sildvirsmas un ekranējošo materiālu iespējamo variantu salīdzinājums un, pamatojoties uz veiktā pētījuma rezultātiem, praktiski izstrādāts labākā risinājuma modelis turpmāku pētījumu veikšanai. Darbā: 68 lpp. teksts, 45 attēli, 14 tabulas, 3 pielikumi un 17 nosaukumu informācijas avoti.
Atslēgas vārdi INDUKCIJAS SILDĪŠANA, PĀRTIKAS RŪPNIECĪBA, MATERIĀLI
Atslēgas vārdi angļu valodā INDUCTION HEATING, FOOD PRODUCTION, MATERIALS
Valoda lv
Gads 2013
Darba augšupielādes datums un laiks 12.06.2013 13:58:01