Form of studies |
Master |
Title of the study programm |
Production Engineering |
Title in original language |
Atbilstošu materiālu izvēle indukcijas sildīšanas metodes pielietošanai pārtikas rūpniecībā |
Title in English |
Food grade material selection for induction heating purposes |
Department |
Faculty Of Civil And Mehanical Engineering |
Scientific advisor |
N. Mozga |
Reviewer |
Ivans Griņēvičs |
Abstract |
Maģistra darbs ir daļa no izpētes projekta ar mērķi attīstīt un pilnveidot kebaba gaļas ražošanu, tajā ieviešot indukcijas sildīšanas metodi. Darbā apskatīti un izanalizēti pārtikas rūpniecības prasībām atbilstoši materiāli to pielietošanai indukcijas sildīšanas vajadzībām. Dots indukcijas sildīšanas procesam atbilstošāko sildvirsmas un ekranējošo materiālu iespējamo variantu salīdzinājums un, pamatojoties uz veiktā pētījuma rezultātiem, praktiski izstrādāts labākā risinājuma modelis turpmāku pētījumu veikšanai. Darbā: 68 lpp. teksts, 45 attēli, 14 tabulas, 3 pielikumi un 17 nosaukumu informācijas avoti. |
Keywords |
INDUKCIJAS SILDĪŠANA, PĀRTIKAS RŪPNIECĪBA, MATERIĀLI |
Keywords in English |
INDUCTION HEATING, FOOD PRODUCTION, MATERIALS |
Language |
lv |
Year |
2013 |
Date and time of uploading |
12.06.2013 13:58:01 |