Studiju veids |
maģistra profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbība un vadīšana |
Nosaukums |
"Gaļas pārstrādes uzņēmumu problēmas un to risinājumi " |
Nosaukums angļu valodā |
"Problems of Meat Processing Enterprises and their Solutions" |
Struktūrvienība |
22700 Uzņēmējdarbības inženierijas un vadības institūts |
Darba vadītājs |
Dr.oec.,prof. J.Ķipsna |
Recenzents |
|
Anotācija |
Maģistra darba autors: Aiga Apine-Miklava
Maģistra darba zinātniskais vadītājs: Jānis Ķipsna,
RTU profesors, Dr.oec.
Maģistra darba temats: Gaļas pārstrādes uzņēmumu problēmas un to
risinājumi
Maģistra darba apjoms: darbs sastāv no ievada, trīs daļām, secinājumiem un
priekšlikumiem. Darba apjoms ir 90 lpp., tajā iekļauti 14 att., 37 tab.
Maģistra darbā izmantotie materiāli:
Maģistra darba bibliogrāfiskais saraksts ietver 51 literatūras avotus.
Darbā izmantotie materiāli: gada grāmata, informācija no interneta, pētāmā
uzņēmuma nepublicētie dati.
Maģistra darba galvenie rezultāti:
Maģistra darbā tika atklātas trīs gaļas pārstrādes nozares uzņēmumu problēmas
samazinās pārdošanas apjomi, varētu būt augstāka produktu kvalitāte, kā arī
parādās nepieciešamība optimizēt ražošanas izmaksas. Tika izstrādāti trīs
projekti šo problēmu risināšanā Eiropas Savienības (ES) fondu piesaistes
projekts, produkcijas noieta paplašināšanas projekts un konkurētspējīgas
produkcijas paplašināšanas projekts. Ar ES fonda līdzekļiem uzņēmums
iegādājas jaunu ražošanas iekārtu, kā rezultātā tiek nodrošināta augstāka
produkta kvalitāte, ir iespēja ražot jaunu produktu, kā arī tiek optimizētas
ražošanas izmaksas.
Maģistra darba bibliogrāfiskais apraksts:
Apine-Miklava A. Gaļas pārstrādes uzņēmumu problēmas un to risinājumi:
Maģistra darbsZinātn. vadītājs Ķipsna J. Datorsalikums. Rīga: RTU, 2010. -
90 lpp. |
Atslēgas vārdi |
Gaļas pārstrādes uzņēmumu problēmas un to risinājumi |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Problems of Meat Processing Companies and their Solutions |
Valoda |
lv |
Gads |
2010 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
18.04.2011 14:11:03 |