Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbības loģistika
Nosaukums Krājumu vadības sistēmas pilnveidošana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos
Nosaukums angļu valodā Development of Inventory Management System in Public Catering Companies
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Lekt. A.Starčenko
Recenzents
Anotācija Diplomprojekta "Krājumu vadības sistēmas pilnveidošana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos" autore ir Zane Ikauniece. Diplomprojekta darba mērķis ir izpētīt krājumu plūsmas specifiku un analizēt galvenās problēmas krājumu regulēšanas procesu īstenošanā ēdināšanas uzņēmumos, no pētījumā iegūtajiem rezultātiem izstrādāt secinājumus, kā arī sniegt argumentētus priekšlikumus efektīvai krājumu plūsmas nodrošināšanai ēdināšanas uzņēmumu noliktavās. Diplomprojekts sastāv no 3 daļām: pirmajā daļā apkopa informācija par ēdināšanas uzņēmumu darbību ietekmējošiem faktoriem, to iekšējo un ārējo vidi, krājumu vadības pamatprincipiem. 2. daļā analizēta konkrēta uzņēmuma SIA X krājumu vadības sistēma aplūkojot uzskaites dokumentācijas nozīmi ikdienas darba plānošanā, kā arī loģistikas izmaksu izmaiņas mainīga pieprasījuma apstākļos. 3.daļā ir rasti risinājumi ēdināšanas uzņēmumu krājumu vadības sistēmas uzlabošanai, lai būtu iespējams saglabāt loģistikas izmaksu samērību attiecībā pret realizēto produkciju, netiktu veidoti īstermiņa glabāšanas izejvielu pārpalikumi, pamatots to ekonomiskais ieguvums. Diplomprojekta apjoms ir 66 lappuses, 35 tabulas, 15 attēli, 21 bibliogrāfiskā saraksta vienības un 7 pielikumi.
Atslēgas vārdi sabiedriskā ēdināšana, krājumi, ražošanas izmaksas, plānošana
Atslēgas vārdi angļu valodā catering, inventories, production costs, planning
Valoda lv
Gads 2013
Darba augšupielādes datums un laiks 22.05.2013 08:27:59