Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Medicīnas inženierija un fizika
Nosaukums Ultrasonogrāfijas attēla kvalitāte medicīniskajos silikona trenažieros atkarībā no tiem pievienoto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas.
Nosaukums angļu valodā Ultrasonography image quality in medical silicone trainers depending on the type, size and concentration of particles added to them.
Struktūrvienība 31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte
Darba vadītājs Mārtiņš Ļuļļa
Recenzents Aleksejs Rutkovskis
Anotācija Maģistra darba mērķis bija izpētītu, kā un kāpēc no pievienoto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas silikonā mainās ultraskaņas attēls un tā kvalitāte. Maģistra darbu veido ievads, literatūras apraksts par daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas iespējamo ietekmi uz silikonu un ultrasonogrāfijas attēla kvalitāti, pētījuma stratēģijas par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekme uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, pamatojuma, apraksta metodēm un aparatūrai pētījumam par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, pētījuma nenoteiktību novērtēšanas metodēm un to pamatojumam pētījumam par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, apspriesti pētījuma rezultāti par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, izstrādāti secinājumi un rekomendācijas par rezultātu izmantošanu pētījumam par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, izmantotās literatūras un avotu saraksta un pielikuma.
Atslēgas vārdi Ultrasonogrāfijas attēla kvalitāte medicīniskajos silikona trenažieros atkarībā no tiem pievienoto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas.
Atslēgas vārdi angļu valodā Ultrasonography image quality in medical silicone trainers depending on the type, size and concentration of particles added to them.
Valoda lv
Gads 2024
Darba augšupielādes datums un laiks 11.06.2024 08:37:07