Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Medical Engineering and Physics
Title in original language Ultrasonogrāfijas attēla kvalitāte medicīniskajos silikona trenažieros atkarībā no tiem pievienoto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas.
Title in English Ultrasonography image quality in medical silicone trainers depending on the type, size and concentration of particles added to them.
Department Faculty Of Civil And Mehanical Engineering
Scientific advisor Mārtiņš Ļuļļa
Reviewer Aleksejs Rutkovskis
Abstract Maģistra darba mērķis bija izpētītu, kā un kāpēc no pievienoto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas silikonā mainās ultraskaņas attēls un tā kvalitāte. Maģistra darbu veido ievads, literatūras apraksts par daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas iespējamo ietekmi uz silikonu un ultrasonogrāfijas attēla kvalitāti, pētījuma stratēģijas par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekme uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, pamatojuma, apraksta metodēm un aparatūrai pētījumam par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, pētījuma nenoteiktību novērtēšanas metodēm un to pamatojumam pētījumam par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, apspriesti pētījuma rezultāti par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, izstrādāti secinājumi un rekomendācijas par rezultātu izmantošanu pētījumam par silikonam piemaisīto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas ietekmi uz ultraskaņas attēlu kvalitāti, izmantotās literatūras un avotu saraksta un pielikuma.
Keywords Ultrasonogrāfijas attēla kvalitāte medicīniskajos silikona trenažieros atkarībā no tiem pievienoto daļiņu veida, izmēra un koncentrācijas.
Keywords in English Ultrasonography image quality in medical silicone trainers depending on the type, size and concentration of particles added to them.
Language lv
Year 2024
Date and time of uploading 11.06.2024 08:37:07