Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Aviācijas transports
Nosaukums Lidojumu regularitātes palielināšana, pamatojoties uz gaisa kuģu ekspluatācijas operatīvās vadības uzlabošanu.
Nosaukums angļu valodā Increasing the regularity of flights based on the improvement of operational management of aircraft operations.
Struktūrvienība 31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte
Darba vadītājs Vladimirs Šestakovs
Recenzents Nikolajs Kuļešovs
Anotācija Lidojumu regularitātes palielināšana, pamatojoties uz gaisa kuģu ekspluatācijas operatīvās vadības uzlabošanu pētījumā tiek aplūkota civilās aviācijas lidojumu regularitāte dažādās jomās, konstatējot, ka lidojumu kavējumi rada ievērojamus zaudējumus aviokompānijām un samazina to rentabilitāti un konkurētspēju. Šobrīd trūkst stingru novērtēšanas metožu un modeļu, lai efektīvi novērtētu un samazinātu kavējumus. Maģistra darba mērķis ir izstrādāt matemātiskus modeļus gaisa kuģu ekspluatācijas operatīvās vadības jomā, lai palielinātu lidojumu regularitāti. Šie modeļi palīdzēs izprast kavējumu cēloņus un izstrādāt pasākumus to samazināšanai, pārejot no lidojumu regularitātes uz kavējumu analīzi un novērtēšanu. Darba kopapjoms: 1. Attēlu skaits - 14 2. Tabulu skaits -5 3. Formulu skaits - 14 4. Izmantotās literatūras avotu skaits - 16
Atslēgas vārdi regularitātes
Atslēgas vārdi angļu valodā regularity
Valoda lv
Gads 2024
Darba augšupielādes datums un laiks 18.05.2024 16:52:17