Studiju veids |
bakalaura akadēmiskās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbība un vadīšana |
Nosaukums |
Pētījums par vadības stilu ietekmi uz ēdināšanas uzņēmumu attīstību |
Nosaukums angļu valodā |
Research on the influence of management styles on the development of catering companies |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Jana Eriņa |
Recenzents |
Tatjana Tambovceva |
Anotācija |
Noslēguma darba autors: Anatolijs Mitjko
Noslēguma darba zinātniskais vadītājs: Dr. oec. Jana Eriņa
Noslēguma darba temats: Pētījums par vadības stilu ietekmi uz ēdināšanas uzņēmumu attīstību.
Noslēguma darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 2 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms 63 lpp., tajā iekļauti 16 attēli, 14 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 4 avoti latviešu, 40 angļu, un 0 krievu valodā.
Noslēguma darba galvenie rezultāti: Darba autors veica zinātnisko rakstu analīzi. Izpētītas un analizētas teorētiskās un praktiskās ārējas vides ietekmes sekas, izmantojot intervijas un aptaujas, lai izprastu vadības stilu ietekmi, uz ēdināšanas uzņēmumiem.
Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Mitjko, A. (2023). Pētījums par vadības stilu ietekmi uz ēdināšanas uzņēmumu attīstību. Bakalaura darbs/A. Mitjko, J. Eriņa . – Rīga: RTU, IEVF, akadēmiskā bakalaura studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana”. 63 lpp.
Atslēgas vārdi: Vadības stilu ietekme, ēdināšanas uzņēmumu attīstība, uzņēmējdarbība, komunikācija. |
Atslēgas vārdi |
Vadības stilu ietekme, ēdināšanas uzņēmumu attīstība, uzņēmējdarbība, komunikācija |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Influence of management styles, catering companies, business, communication |
Valoda |
lv |
Gads |
2023 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
06.06.2023 11:17:14 |