Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Entrepreneurship and Management
Title in original language Pētījums par vadības stilu ietekmi uz ēdināšanas uzņēmumu attīstību
Title in English Research on the influence of management styles on the development of catering companies
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Jana Eriņa
Reviewer Tatjana Tambovceva
Abstract Noslēguma darba autors: Anatolijs Mitjko Noslēguma darba zinātniskais vadītājs: Dr. oec. Jana Eriņa Noslēguma darba temats: Pētījums par vadības stilu ietekmi uz ēdināšanas uzņēmumu attīstību. Noslēguma darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 2 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms 63 lpp., tajā iekļauti 16 attēli, 14 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 4 avoti latviešu, 40 angļu, un 0 krievu valodā. Noslēguma darba galvenie rezultāti: Darba autors veica zinātnisko rakstu analīzi. Izpētītas un analizētas teorētiskās un praktiskās ārējas vides ietekmes sekas, izmantojot intervijas un aptaujas, lai izprastu vadības stilu ietekmi, uz ēdināšanas uzņēmumiem. Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Mitjko, A. (2023). Pētījums par vadības stilu ietekmi uz ēdināšanas uzņēmumu attīstību. Bakalaura darbs/A. Mitjko, J. Eriņa . – Rīga: RTU, IEVF, akadēmiskā bakalaura studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana”. 63 lpp. Atslēgas vārdi: Vadības stilu ietekme, ēdināšanas uzņēmumu attīstība, uzņēmējdarbība, komunikācija.
Keywords Vadības stilu ietekme, ēdināšanas uzņēmumu attīstība, uzņēmējdarbība, komunikācija
Keywords in English Influence of management styles, catering companies, business, communication
Language lv
Year 2023
Date and time of uploading 06.06.2023 11:17:14