Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Aviācijas uzņēmuma gaisa kravu pārvadājumu ilgtspēja tehnoloģiju un plānošanas paņēmienu modernizācija un attīstība.
Nosaukums angļu valodā Modernization and Development of Air Cargo Transportation Technologies and Planning Techniques of the Aviation Company
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Aloizs Lešinskis
Recenzents Viktors Feofanovs
Anotācija Maģistra darba tēma: Aviācijas uzņēmuma gaisa kravu pārvadājumu tehnoloģiju un plānošanas paņēmienu modernizācija un attīstība. Maģistra darba mērķis ir veikt aiviopārvadājumu tehnoloģiju attīstības vektora prognozi pieņemot, ka tehnoloģiju nākotne nosaka finanšu ieguvumi un izmešu prasību izpildi. Pirmajā nodaļā tiek apskatīts oglekļa dioksīda ietekme uz klimatu un to mazināšanas vēsturi. Otrajā nodaļā tiek apskatītas nozares, kas ietekmē visvairāk klimata pārmaiņas gan ekonomisko darbību vidū, gan konkrēti transportu nozarē. Trešajā nodaļā tiek apskatīts aviokompānijas un aviācijas ražotāju veikto pētījumu tehnoloģiju īstenošana, kas papildus dotu CO2 emisijas samazinājumu un finanšu ieguvumus. Kā arī kravu pārvadājumu optimizācijas rīki un to ieguvumi. Maģistra darba apjoms ir 90 lapaspuses. Darbā ietilpst 24 attēli, 1 tabula, 34 formulas un 1 pielikumas (tabula). Darba izstrādes procesā tika izmantoti 55 informācijas avoti gan angļu valodā, gan latviešu valodā.
Atslēgas vārdi gaisa kravu pārvadājumi
Atslēgas vārdi angļu valodā air cargo transportation
Valoda lv
Gads 2023
Darba augšupielādes datums un laiks 26.05.2023 16:14:55