Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana
Nosaukums Digitālo tehnoloģiju izmantošanas koncepcija būvuzņēmuma darbības efektivitātei
Nosaukums angļu valodā The concept of using digital technologies for the efficiency of a construction company
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Iveta Stāmure
Recenzents Karīna Rudzāte
Anotācija Maģistra darba “Digitālo tehnoloģiju izmantošanas koncepcija būvuzņēmuma darbības efektivitātei” mērķis ir izstrādāt digitālo tehnoloģiju izmantošanas koncepciju būvuzņēmumiem, kas uzlabotu būvuzņēmumu darbības efektivitāti, uzlabotu kvalitāti, veicinātu būvuzņēmumu izaugsmi un veicinātu iespējamo tirgus daļas pieaugumu. Maģistra darbā analizēti būvniecības nozares makroekonomiskās un mikroekonomiskās vides ietekmējošie faktori, identificēti un analizēti zemās produktivitātes cēloņi, kā arī izvirzītas septiņas risinājumu alternatīvas produktivitātes izaugsmes veicināšanai. Pamatojoties uz izvirzītajām risinājumu alternatīvām, zemās produktivitātes problēmu cēloņu analīzi un to praktiskajiem aspektiem, ir izstrādātas rekomendācijas un definēta koncepcija.
Atslēgas vārdi BIM, digitalizācija, produktivitāte, efektivitāte, būvniecības informācijas modelēšana, būvprojektēšana, digitālās tehnoloģijas, koncepcija, būvniecība, prasības.
Atslēgas vārdi angļu valodā BIM, digitalization, productivity, efficiency, building information modelling, building design, digital technologies, concept, construction, requirements.
Valoda lv
Gads 2023
Darba augšupielādes datums un laiks 16.01.2023 12:19:17