Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Datorsistēmas
Nosaukums API testu automatizācijas risinājumu izmantošanas analīze
Nosaukums angļu valodā Analysis of Application of API Test Automation Solutions
Struktūrvienība 12300 Lietišķo datorsistēmu institūts
Darba vadītājs Ērika Nazaruka
Recenzents Aleksejs Jurenoks
Anotācija Atslēgas vārdi: API testēšana, API testēšanas automatizācija, testēšanas automatizācijas risinājumi, API testēšanas automatizācijas rīki, testu automatizācijas risinājumu analīze. Bakalaura darba veids 1. veids: pašreizējo risinājumu izpēte Programmatūras testēšanas kvalitātes nodrošināšana ir atslēga veiksmīgai produktu piegādei un kvalitātes nodrošināšanai, ieviešot atbilstošas testēšanas metodes, lai fiksētu kļūdas agrīnā izstrādes stadijā, ietaupot izmaksas un laiku programmatūras piegādes procesā. Tādējādi pārbaudot funkcionālo prasību pareizību un atbilstību klienta vajadzībām. Bakalaura darba galvenais mērķis ir izpētīt esošos API automatizācijas testēšanas risinājumus ieviešanai izstrādes procesa perspektīvā. Šajā bakalaura darbā ir apskatītas API testēšanas automatizācijas risinājumu koncepcijas un raksturlielumi un salīdzināti esošie risinājumi, ieskaitot rīkus. Darba rezultāts ir rekomendāciju kopums testētājiem un citām ieinteresētajām pusēm, lai izvēlētos atbilstošu testēšanas automatizācijas risinājumu kopā ar viņiem piemērotāko rīku, pamatojoties uz projektiem, kuros viņi ir iesaistīti. Darbs sniedz lasītājam iespēju pārbaudīt, dažādas testēšanas automatizācijas rīku īpašības, pamatojoties uz izvēlētajām īpašībām, kas ietekmē lietotāju prasības izvēlēties efektīvu rīku API testēšanas automatizēšanai, lai tā būtu rentablāka un ietaupītu daudz laika un resursu. Šis bakalaura darbs kopumā ir 75 lappuses (ieskaitot bibliogrāfiju un pielikumus), kurā ir arī 19 attēli, 20 tabulas un 6 pielikumi.
Atslēgas vārdi API testēšana, API testēšanas automatizācija, testēšanas automatizācijas risinājumi, API testēšanas automatizācijas rīki, testu automatizācijas risinājumu analīze.
Atslēgas vārdi angļu valodā API testing, API test automation, test automation solutions, API test automation tools, test automation solution analysis.
Valoda eng
Gads 2023
Darba augšupielādes datums un laiks 02.01.2023 20:57:34