Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Informācijas tehnoloģija
Nosaukums Drošības ievainojamību noteikšana un analīze e-apmācību platformām
Nosaukums angļu valodā Identifying and Analyzing Security Vulnerabilities for E-learning Platforms
Struktūrvienība 33000 Datorzinātnes, informācijas tehnoloģijas un enerģētikas fakultāte
Darba vadītājs Vitālijs Boļšakovs
Recenzents Inese Upīte
Anotācija Bakalaura darbā ir apskatītas tīmekļa lietojumprogrammu un Moodle e-apmācību platformas sastopamākās un kritiskākās ievainojamības un ieteikumi, kā no tām izvairīties. Papildus ir analizētas tīmekļa lietojumprogrammas drošības pārbaudes metodes un saistītie pētījumi. Šī darba praktiskajā daļā ir dots apraksts par veikto pētījumu, kur tika realizēta Moodle mācību sistēma un veikta ievainojamību skenēšana pirms un pēc veiktajiem uzlabojumiem drošībā. Bakalaura darba rezultātā tiek secināts par Moodle mācību platformas nepieciešajiem drošības uzlabojumiem pirms mācību vide tiek realizēta publiski un par soļiem, lai padarītu mācību vidi drošāku. Darba apjoms - 61 lpp., 3 tabulas, 20 attēli un 1 pielikums.
Atslēgas vārdi Tīmekļa lietojumprogrammu ievainojamības, Moodle ievainojamības, ievainojamību skenēšana, Moodle e-mācību platforma, drošības uzlabojumi Moodle e-mācību videi.
Atslēgas vārdi angļu valodā Web application vulnerabilities, Moodle vulnerabilities, vulnerability scanning, Moodle e-learning platform, security enhancements for Moodle e-learning environment.
Valoda lv
Gads 2022
Darba augšupielādes datums un laiks 30.05.2022 14:05:23