Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbība un vadīšana |
Nosaukums |
Biedrības finansiālās stabilitātes pilnveidošanas projekts |
Nosaukums angļu valodā |
Project for financial viability improvement in an association |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Ludmila Kasperoviča |
Recenzents |
Ilze Zumente |
Anotācija |
Bakalaura darba autore: Inga Birzgale
Bakalaura darba zinātniskais vadītājs: zin. asistente Mg. oec. Ludmila Kasperoviča
Bakalaura darba temats: Biedrības finansiālās stabilitātes pilnveidošanas projekts
Bakalaura darbs uzrakstīts: darbs ir uzrakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 72 lpp., tajā iekļauti 24 attēli, 27 tabulas, 10 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti 39 avoti latviešu un 21 avoti angļu valodā. Bakalaura darbam pievienots 1 pielikums.
Bakalaura darba galvenie rezultāti: izpētot biedrības finansiālo stāvokli un darbību, darba autore konstatē, ka biedrības ieņēmumi lielākoties ir projektu konkursos saņemtais finansējums, kas ir nestabils ieņēmumu avots. Apskatot projektu finansējuma apjomus un to izlietojuma procesus, autore atklāj, ka biedrība neefektīvi pārvalda notiekošos procesus un saskaras ar grūtībām stabilizēt ienākumu struktūru. Analizējot iespējas finansiālās stabilitātes uzlabošanai, autore piedāvā attīstīt saimniecisko darbību un optimizēt izmaksas efektīvāk pārvaldot biedrībā notiekošos procesus.
Bakalaura darba bibliogrāfiskais apraksts: Birzgale, I., Kasperoviča, L. (2022). Biedrības finansiālās stabilitātes pilnveidošanas projekts. Diplomprojekts. Liepāja: RTU, Liepājas studiju un zinātnes centrs, profesionālā bakalaura studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana” 72 lpp. |
Atslēgas vārdi |
biedrība, finansējums, stabilitāte, optimizēšana |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
organization, funding, stability, optimization |
Valoda |
lv |
Gads |
2022 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
23.05.2022 23:17:52 |