Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Elektrotehnoloģiju datorvadība
Nosaukums Līdzstravas kontakttīklam pieslēgtas elektriskās vilces piedziņas modeļa izstrāde enerģijas zuduu un sprieguma krituma novērtēšanai.
Nosaukums angļu valodā Development of the model of DC Catenary Fed Traction Drives for Energy Loss and Voltage Drop Assessment.
Struktūrvienība 27100 Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūts
Darba vadītājs Kaspars Kroičs
Recenzents V.Bražis
Anotācija Ir ļoti pieaudzis ātrvilcienu ražošanas apjoms un enerģijas taupīšana metodes. Lielākā daļa valstu cenšas ieviest šīs metodes, jo tas ir noderīgi lai ietaupītu vilciena ekspluatācijas izmaksas un taupītu enerģiju. gadā notiek jauna dzelzceļa ieviešana ar tiek izmantoti ienākošie elektrotīkli, no elektropārvades saglabātā enerģija LC filtru, lai ietekmētu jaudas plūsmas dinamikas stabilitāti pret vilcienu. Projektēšana un ieviešana notiek ar MATLAB programmatūras palīdzību programmatūru, ko galvenokārt izmantojam Simulink. Kā Simulink izmanto, lai izsauktu noteiktu bloku vai parametri ar tā palīdzību ķēde ir projektējusi un izpildījusi izvadi parāda kā rezultāts manam disertācijas darbam. Vilces piedziņu izstrāde enerģijas zudumu un sprieguma novērtēšanai ir paskaidrots promocijas darbā, kas parādīts kā galvenie rezultāti un koncepcija tika izskaidrota zemāk nodaļas. Diplomdarbs uzrakstīts 65 lappusēs. Tajā iekļautas tāmes 3 tabulas un 38 attēli. Tur ir 20 atsauces salīdzināšanas indeksā.
Atslēgas vārdi Apakšstacija, transformators, taisngriezis, filtrs, invertors, indukcijas motors, enerģijas uzglabāšanas sistēma
Atslēgas vārdi angļu valodā Substation,transformer,rectifier,filter,inverter,induction motor,enery storage system
Valoda eng
Gads 2022
Darba augšupielādes datums un laiks 26.01.2022 12:55:14