Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Master
Title of the study programm Computerised Control of Electrical Technologies
Title in original language Līdzstravas kontakttīklam pieslēgtas elektriskās vilces piedziņas modeļa izstrāde enerģijas zuduu un sprieguma krituma novērtēšanai.
Title in English Development of the model of DC Catenary Fed Traction Drives for Energy Loss and Voltage Drop Assessment.
Department Institute of Industrial Electronics and Electrical Engineering
Scientific advisor Kaspars Kroičs
Reviewer V.Bražis
Abstract Ir ļoti pieaudzis ātrvilcienu ražošanas apjoms un enerģijas taupīšana metodes. Lielākā daļa valstu cenšas ieviest šīs metodes, jo tas ir noderīgi lai ietaupītu vilciena ekspluatācijas izmaksas un taupītu enerģiju. gadā notiek jauna dzelzceļa ieviešana ar tiek izmantoti ienākošie elektrotīkli, no elektropārvades saglabātā enerģija LC filtru, lai ietekmētu jaudas plūsmas dinamikas stabilitāti pret vilcienu. Projektēšana un ieviešana notiek ar MATLAB programmatūras palīdzību programmatūru, ko galvenokārt izmantojam Simulink. Kā Simulink izmanto, lai izsauktu noteiktu bloku vai parametri ar tā palīdzību ķēde ir projektējusi un izpildījusi izvadi parāda kā rezultāts manam disertācijas darbam. Vilces piedziņu izstrāde enerģijas zudumu un sprieguma novērtēšanai ir paskaidrots promocijas darbā, kas parādīts kā galvenie rezultāti un koncepcija tika izskaidrota zemāk nodaļas. Diplomdarbs uzrakstīts 65 lappusēs. Tajā iekļautas tāmes 3 tabulas un 38 attēli. Tur ir 20 atsauces salīdzināšanas indeksā.
Keywords Apakšstacija, transformators, taisngriezis, filtrs, invertors, indukcijas motors, enerģijas uzglabāšanas sistēma
Keywords in English Substation,transformer,rectifier,filter,inverter,induction motor,enery storage system
Language eng
Year 2022
Date and time of uploading 26.01.2022 12:55:14