Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Līderība un vadība
Nosaukums Viesmīlības pakalpojumu uzņēmuma mārketinga vadīšana pārmaiņu laikā
Nosaukums angļu valodā Hospitality Service Company’s Marketing Management in Times of Change
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Ieva Andersone
Recenzents Kristīne Apsīte, VELUX Baltija, mārketinga vadītāja
Anotācija Maģistra darba autors: Līva Andžāne Maģistra darba zinātniskais vadītājs: Dr.oec., docente Ieva Andersone Maģistra darba temats: Viesmīlības pakalpojuma uzņēmuma mārketinga vadīšana pārmaiņu laikā Maģistra darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, trīs daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 105 lpp., tajā iekļauti 64 attēli, 11 tabulas, 2 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 48 avoti latviešu un 48 angļu valodā. Darbam pievienoti trīs pielikumi. Maģistra darba galvenie rezultāti: COVID-19 pandēmija ir ietekmējusi patērētāju paradumu maiņu. Lai viesmīlības pakalpojumu uzņēmumi spētu piesaistīt patērētāju un saglabāt konkurētspēju, ir nepieciešams modificēt esošās mārketinga stratēģijas, kas balstītas uz patērētāju jauno paradumu izzināšanu. Patērētājam COVID-19 pandēmijas ietekmē ir nepieciešama drošības sajūta, personalizētas pieredzes un piedāvājuma atbilstība cenai. Galvenie mārketinga stratēģijas attīstības virzieni ir pakalpojumu diversifikācija, digitālais mārketings un patērētāja pieredzes uzlabošana. Maģistra darba bibliogrāfiskais apraksts: Andžāne L. Viesmīlības pakalpojuma uzņēmuma mārketinga vadīšana pārmaiņu laikā: Maģistra darbs/ L. Andžāne, I. Andersone – Rīga: RTU, IUV katedra, maģistra profesionālā studiju programma “Līderība un vadība”, 2022. – 105. lpp.
Atslēgas vārdi mārketinga stratēģija, patērētājs, viesmīlības pakalpojumu uzņēmumi
Atslēgas vārdi angļu valodā marketing strategy, consumer, hospitality companies
Valoda lv
Gads 2022
Darba augšupielādes datums un laiks 10.01.2022 13:47:17