Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Ražošanas inženierzinības un vadība
Nosaukums Faktoru identificēšana un klasifikācija būvniecības atkritumu apsaimniekošanā Indijā
Nosaukums angļu valodā Identification and Classification of Factors in Construction Waste Management in India
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Tatjana Tambovceva
Recenzents Asoc. prof., Dr. oec. Tatjana Survilo
Anotācija Maģistra darba autors: VATSAL BHADRESHBHAI CHAMPANERIA Maģistra darba zinātniskais vadītājs: Dr.oec., profesore Tatjana Tambovceva Maģistra darba temats: Faktoru identificēšana un klasifikācija būvniecības atkritumu apsaimniekošanā Indijā. Maģistra darbs rakstīts anglu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 88 lpp., tajā iekļauti 50 attēli, 16 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 89 avoti angļu. Darbam pievienoti pielikumi. Maģistra darba galvenie rezultāti: Svarīgi faktori, kas ietekmē būvniecības atkritumu apsaimniekošanu Indijā, ir noteikumi un prasības, kas kontrolē atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma darbiniekus un atkritumu apsaimniekošanas likumu. Uzņēmumu pašreizējā prakse ir savākt būvatkritumus no būvlaukuma, ja tiem ir līgumi ar būvuzņēmumiem vai valsts pasūtījumi. Ir pierādījies, ka ir statiskā attiecībā starp būvniecības atkritumu izgāšanu un atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu likumiem, kā arī attiecībā uz transportlīdzekļiem, kas paredzēti atkritumu izvešanai no būvlaukuma un būvniecības atkritumu izgāšanai. Maģistra darba bibliogrāfiskais apraksts: Champaneria, V. (2021). Faktoru noteikšana un klasifikācija būvniecības atkritumu apsaimniekošanā Indijā. Maģistra darbs. / Champaneria, V., Tambovceva, T.- Rīga: RTU, IEVF Baltech studiju centrs, maģistra akadēmiskā studiju programma “Ražošanas inženierzinības un vadība”, 88 lpp
Atslēgas vārdi Būvniecības atkritumi, nojaukšanas atkritumi, būvuzņēmēji, atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumi, risinājumi, vides problēmas, Indija.
Atslēgas vārdi angļu valodā Construction Waste, Demolition Waste, Building Contractors, Waste Management Companies, Solutions, Environmental Problem, India.
Valoda lv
Gads 2021
Darba augšupielādes datums un laiks 07.06.2021 19:51:11