Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Master
Title of the study programm Industrial Engineering and Management
Title in original language Faktoru identificēšana un klasifikācija būvniecības atkritumu apsaimniekošanā Indijā
Title in English Identification and Classification of Factors in Construction Waste Management in India
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Tatjana Tambovceva
Reviewer Asoc. prof., Dr. oec. Tatjana Survilo
Abstract Maģistra darba autors: VATSAL BHADRESHBHAI CHAMPANERIA Maģistra darba zinātniskais vadītājs: Dr.oec., profesore Tatjana Tambovceva Maģistra darba temats: Faktoru identificēšana un klasifikācija būvniecības atkritumu apsaimniekošanā Indijā. Maģistra darbs rakstīts anglu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 88 lpp., tajā iekļauti 50 attēli, 16 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 89 avoti angļu. Darbam pievienoti pielikumi. Maģistra darba galvenie rezultāti: Svarīgi faktori, kas ietekmē būvniecības atkritumu apsaimniekošanu Indijā, ir noteikumi un prasības, kas kontrolē atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma darbiniekus un atkritumu apsaimniekošanas likumu. Uzņēmumu pašreizējā prakse ir savākt būvatkritumus no būvlaukuma, ja tiem ir līgumi ar būvuzņēmumiem vai valsts pasūtījumi. Ir pierādījies, ka ir statiskā attiecībā starp būvniecības atkritumu izgāšanu un atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumu likumiem, kā arī attiecībā uz transportlīdzekļiem, kas paredzēti atkritumu izvešanai no būvlaukuma un būvniecības atkritumu izgāšanai. Maģistra darba bibliogrāfiskais apraksts: Champaneria, V. (2021). Faktoru noteikšana un klasifikācija būvniecības atkritumu apsaimniekošanā Indijā. Maģistra darbs. / Champaneria, V., Tambovceva, T.- Rīga: RTU, IEVF Baltech studiju centrs, maģistra akadēmiskā studiju programma “Ražošanas inženierzinības un vadība”, 88 lpp
Keywords Būvniecības atkritumi, nojaukšanas atkritumi, būvuzņēmēji, atkritumu apsaimniekošanas uzņēmumi, risinājumi, vides problēmas, Indija.
Keywords in English Construction Waste, Demolition Waste, Building Contractors, Waste Management Companies, Solutions, Environmental Problem, India.
Language lv
Year 2021
Date and time of uploading 07.06.2021 19:51:11