Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Ķīmijas tehnoloģija
Nosaukums Polihidroksibutirāta plastificēšana un īpašību raksturošana
Nosaukums angļu valodā Plasticisation and characterisation of properties of polyhydroxybutyrate
Struktūrvienība 14000 Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāte
Darba vadītājs Remo Merijs-Meri
Recenzents Ingars Reinholds
Anotācija Bakalaura darbs satur ievadu, literatūras apskatu, metodisko daļu, eksperimentālo daļu, secinājumus un izmantotās literatūras sarakstu. Literatūras apskatā apkopota informācija par polihidroksibutirāta īpašībām un struktūru, kā arī par oli 3-hidroksi-butirāts-ko-3-hidroksivaleriāta plastificēšanu. Eksperimentālās daļas ietvaros izgatavoti valcēti kompozīti un pētītas kompozītu termiskās un mehāniskās īpašības. Bakalaura darbs rakstīts latviešu valodā, tas satur 44 lappuses, 3 tabulas, 21 attēlu, 3 vienādojumus un 71 literatūras avotu.
Atslēgas vārdi POLIHIDROKSIALKANOĀTI, POLIHIDROKSIBUTIRĀTS, POLI 3-HIDROKSI-BUTIRĀTS-KO-3-HIDROKSIVALERIĀTS, PLASTIFIKATORI, TRIETILCITRĀTS, BIOPOLIMĒRI, BIODEGRADABLI POLIMĒRI, KOMPOZĪTI TERMISKĀS ĪPAŠĪBAS, MEHĀNISKĀS ĪPAŠĪBAS.
Atslēgas vārdi angļu valodā POLYHYDROXYALKANOATES, POLYHYDROXYBUTYRATE, POLY 3-HYDROXY-BUTYRATE-CO-3-HYDROXAVALERATE, PLASTICIZERS, TRIETHYLCITRATE, BIOPOLYMERS, BIODEGRADABLE POLYMERS, COMPOSITES, THERMAL PROPERTIES, MECHANICAL PROPERTIES
Valoda lv
Gads 2021
Darba augšupielādes datums un laiks 07.06.2021 15:41:52