Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums "Tiltu ar kustīgu laiduma konstrukciju priekšrocību un trūkumu analīze" ("Gājēju tilta ar koka laidumu konstrukciju izbūve pār Zunda kanālu Ķīpsalā")
Nosaukums angļu valodā "Analysis of Advantages and Disadvantages of Bridges with Movable Span Construction" ("Construction of a Pedestrian Bridge with a Timber Span over the Zunda Canal in Kipsala")
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs Ainārs Paeglītis
Recenzents Verners Straupe, tiltu inženieris, AS "Ceļuprojekts"
Anotācija Bakalaura darba nosaukums “Tiltu ar kustīgu laiduma konstrukciju priekšrocību un trūkumu analīze”. Darbā atrodama informācija par tiltiem ar kustīgu laidumu konstrukciju veidiem, to priekšrocībām un trūkumiem. Tiek apskatīts Liepājas Kalpaka tilts ar kustīgo laiduma konstrukciju, tā vēsture un 2007. gadā rekonstruētie elementi. Tiek arī aprakstītas galvenie būvniecības priekšizpētes faktori, kas būtu jāapskata pirms projektēšanas un būvniecības darbu uzsākšanas, lai objektīvi pamatotu darbību un finanšu nepieciešamību. Pēdējā daļā tiek veikta Liepājās Kalpaka tilta ekonomiskā priekšrocību un trūkumu analīze, kur tiek pētītas un salīdzinātas satiksmes dalībnieku patērētā laika izmaksas šķērsojot kanālu pa tiltu un braucot apkārt pa Karostas kanāla apbraucamajiem maršrutiem. Darba rezultāti atspoguļo informāciju par tiltiem ar kustīgu laidumu priekšrocībām un trūkumiem.
Atslēgas vārdi TILTU AR KUSTĪGU LAIDUMA KONSTRUKCIJU PRIEKŠROCĪBU UN TRŪKUMU ANALĪZE (GĀJĒJU TILTA AR KOKA LAIDUMU KONSTRUKCIJU IZBŪVE PĀR ZUNDA KANĀLU ĶĪPSALĀ)
Atslēgas vārdi angļu valodā Analysis of advantages and disadvantages of movable bridges (Construction of a Pedestrian Bridge with a Timber Span over the Zunda Canal in Kipsala)
Valoda lv
Gads 2021
Darba augšupielādes datums un laiks 18.05.2021 16:46:31