Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Datorsistēmas
Nosaukums Tīmekļa tehnoloģiju izmantošana mobilajā lietotnē
Nosaukums angļu valodā Use of Web Technologies in a Mobile Application
Struktūrvienība 12300 Lietišķo datorsistēmu institūts
Darba vadītājs Marina Uhanova
Recenzents J. Lavendels, LDI vad. pētnieks
Anotācija Darba pamattekstā ir 57 lappuses, 19 attēli, 1 tabula, 33 izmantoto literatūras avotu un 6 pielikumi. Android Studio, Android lietotne, Mobilā lietotne, SQLite, Firestore Firebase, Uzņēmuma analīze optimizācijas nolūkos. Tika pētīti vietējie mazie uzņēmumi un to lietotņu integrācijas iespējas. Šajā darbā ir piedāvāta unikāla lietotne konkrētam uzņēmumam, mobilā versijā ar sinhronizētām- lokālo un tīmekļu datubāzi. Darbā tika pētīts datubāzes glabātuves shēma Firebase serverī, lai ievietotu maksimāli vairāk datu vienā dokumentā, kas sastāv no 1 megabaita un ļautu izmantot bezmaksas versiju "Spark plan" uzņēmumam, uzglabājot datus lokāli - SQLite datubāzē. Darbā tika pētīts datu glabāšanas iespējas, veidi, kā optimāli saglabāt datus mobilā iekārtā un servera datubāzē. Ar vairākām lietotnes izstrādes iterācijām tika mēģināts izstrādāt uzņēmuma vajadzībām atbilstošu lietotni, kas kalpotu gan uzņēmuma darbiniekiem, gan klientu vajadzībām.
Atslēgas vārdi Android Studio, Android lietotne, Mobilā lietotne, SQLite, Firestore Firebase, Uzņēmuma analīze optimizācijas nolūkos.
Atslēgas vārdi angļu valodā Android Studio, Android app, mobile app, SQLite, Firestore Firebase, company analysis for optimization purposes.
Valoda lv
Gads 2021
Darba augšupielādes datums un laiks 19.01.2021 06:01:46