Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Computer Systems
Title in original language Tīmekļa tehnoloģiju izmantošana mobilajā lietotnē
Title in English Use of Web Technologies in a Mobile Application
Department 12300 Institute of Applied Computer Systems
Scientific advisor Marina Uhanova
Reviewer J. Lavendels, LDI vad. pētnieks
Abstract Darba pamattekstā ir 57 lappuses, 19 attēli, 1 tabula, 33 izmantoto literatūras avotu un 6 pielikumi. Android Studio, Android lietotne, Mobilā lietotne, SQLite, Firestore Firebase, Uzņēmuma analīze optimizācijas nolūkos. Tika pētīti vietējie mazie uzņēmumi un to lietotņu integrācijas iespējas. Šajā darbā ir piedāvāta unikāla lietotne konkrētam uzņēmumam, mobilā versijā ar sinhronizētām- lokālo un tīmekļu datubāzi. Darbā tika pētīts datubāzes glabātuves shēma Firebase serverī, lai ievietotu maksimāli vairāk datu vienā dokumentā, kas sastāv no 1 megabaita un ļautu izmantot bezmaksas versiju "Spark plan" uzņēmumam, uzglabājot datus lokāli - SQLite datubāzē. Darbā tika pētīts datu glabāšanas iespējas, veidi, kā optimāli saglabāt datus mobilā iekārtā un servera datubāzē. Ar vairākām lietotnes izstrādes iterācijām tika mēģināts izstrādāt uzņēmuma vajadzībām atbilstošu lietotni, kas kalpotu gan uzņēmuma darbiniekiem, gan klientu vajadzībām.
Keywords Android Studio, Android lietotne, Mobilā lietotne, SQLite, Firestore Firebase, Uzņēmuma analīze optimizācijas nolūkos.
Keywords in English Android Studio, Android app, mobile app, SQLite, Firestore Firebase, company analysis for optimization purposes.
Language lv
Year 2021
Date and time of uploading 19.01.2021 06:01:46