Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbība un vadīšana |
Nosaukums |
Piena pārstrādes uzņēmuma darbības pilnveidošanas projekts |
Nosaukums angļu valodā |
Project on Improvement of a Dairy Company’s Activity |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Ieva Andersone |
Recenzents |
RTU asoc. Profesore, Dr.oec. Tatjana Survilo |
Anotācija |
Noslēguma darba autors: Andis Miglāns
Noslēguma darba zinātniskā vadītāja: Docente, Dr.oec. Ieva Andersone Noslēguma darba temats: Piena pārstrādes uzņēmuma darbības pilnveidošanas projekts Noslēguma darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, trīs daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 79 lpp., tajā iekļauti 19 attēli, 23 tabulas, 4 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 36 avoti latviešu valodā. Darbam pievienoti 4 pielikumi.
Noslēguma darba galvenie rezultāti: Veicot empīriskos pētījumus, uzņēmumam tika konstatēta nepietiekama atpazīstamība. Darba gaitā autors izstrādāja piecus uzņēmuma atpazīstamības veicināšanas priekšlikumus, kā arī tika izstrādāts jauna veikala atvēršanas plāns. Bakalaura darba noteiktie uzdevumi tika izpildīti.
Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Miglāns, A., Andersone, Ie. (2020). Piena pārstrādes uzņēmuma darbības pilnveidošanas projekts. Bakalaura darbs. Rīga: RTU, UIVI TIN, bakalaura profesionālā studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana”, 79 lpp. |
Atslēgas vārdi |
piena pārstrādes uzņēmums, tirgus paplašināšana, mārketings |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
dairy processing company, market expansion, marketing |
Valoda |
lv |
Gads |
2020 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
11.12.2020 13:28:46 |