Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
Title in original language |
Piena pārstrādes uzņēmuma darbības pilnveidošanas projekts |
Title in English |
Project on Improvement of a Dairy Company’s Activity |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Ieva Andersone |
Reviewer |
RTU asoc. Profesore, Dr.oec. Tatjana Survilo |
Abstract |
Noslēguma darba autors: Andis Miglāns
Noslēguma darba zinātniskā vadītāja: Docente, Dr.oec. Ieva Andersone Noslēguma darba temats: Piena pārstrādes uzņēmuma darbības pilnveidošanas projekts Noslēguma darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, trīs daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 79 lpp., tajā iekļauti 19 attēli, 23 tabulas, 4 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 36 avoti latviešu valodā. Darbam pievienoti 4 pielikumi.
Noslēguma darba galvenie rezultāti: Veicot empīriskos pētījumus, uzņēmumam tika konstatēta nepietiekama atpazīstamība. Darba gaitā autors izstrādāja piecus uzņēmuma atpazīstamības veicināšanas priekšlikumus, kā arī tika izstrādāts jauna veikala atvēršanas plāns. Bakalaura darba noteiktie uzdevumi tika izpildīti.
Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Miglāns, A., Andersone, Ie. (2020). Piena pārstrādes uzņēmuma darbības pilnveidošanas projekts. Bakalaura darbs. Rīga: RTU, UIVI TIN, bakalaura profesionālā studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana”, 79 lpp. |
Keywords |
piena pārstrādes uzņēmums, tirgus paplašināšana, mārketings |
Keywords in English |
dairy processing company, market expansion, marketing |
Language |
lv |
Year |
2020 |
Date and time of uploading |
11.12.2020 13:28:46 |