Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Loģistikas sistēmu un piegādes ķēdes vadība
Nosaukums “Kas būtu, ja” analīzes lietošana loģistikas sistēmu darbībā
Nosaukums angļu valodā “What-if” Analysis Application for Logistic Systems Operation
Struktūrvienība 12100 Informācijas tehnoloģijas institūts
Darba vadītājs Jūlija Petuhova
Recenzents Pētnieks Nadežda Zeņina
Anotācija Lai spētu noteikt stratēģiskas vai taktiskas kustības efektu pirms laika, lēmumu pieņēmējiem ir nepieciešama stingra prognozēšanas metode. Ko darīt, ja analīze risina šo vajadzību, ļaujot lietotājiem simulēt un analizēt sarežģītu loģistikas sistēmu un viņu uzvedību saskaņā ar šādiem pieņēmumiem, ko sauc par scenārijiem. Lai gan daži komerciālie rīki spēj prognozēt, un ja analīze un daži dokumenti apraksta saistītās lietojumprogrammas dažādās jomās, tomēr nav mēģināts visaptveroši risināt metodoloģiskos un modelēšanas jautājumus šajā jomā. Šajā maģistra darba pētījumā, lai atrisinātu ATM aizpildīšanas problēmu, Excel programmā tiek izveidots matemātiskais modelis ar mērķa funkciju, kas ļauj simulēt un atrast definēto lēmumu mainīgo lielumus. mērķis ir panākt optimālo lēmumu mainīgo vērtību kombināciju.
Atslēgas vārdi loģistikas sistēma, loģistikas izplatīšanas sistēma, loģistikas optimizācija, ja nu analīze, bankomātu aizpildīšana, simulācija.
Atslēgas vārdi angļu valodā logistics system, logistics distribution system, logistic optimization, what-if analysis, ATM filling, simulation.
Valoda eng
Gads 2020
Darba augšupielādes datums un laiks 09.09.2020 12:11:02