Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Elektrotehnoloģiju datorvadība
Nosaukums "Materiālu piegādes sistēmas izstrāde pēc "Kanban" pamatprincipiem elektronikas ražošanas uzņēmumiem"
Nosaukums angļu valodā "Development of material supply system based on "Kanban" fundamental principles for electronics manufacturing companies"
Struktūrvienība 27100 Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūts
Darba vadītājs Andrejs Podgornovs
Recenzents
Anotācija Šajā darbā tika izstrādāta materiālu piegādes sistēma, balstīta uz “Lean Kanban” pamatprincipiem elektronikas ražošanas uzņēmumiem. Tā ir paredzēta, lai palielinātu izstrādes efektivitāti un radītu nepārtrauktu materiālu piegādes plūsmu neveidojot liekus laika zudumus. Šis process tika izveidots, lai optimizētu izstrādes darbplūsmu un ierobežotu notiekošo darbu, pamatojoties uz komandas iespējām un darba kapacitāti. Darbā izveidota informācijas pārraides sistēma, ar Arduino platformas palīdzību efektīvai materiālu iztrūkuma informācijas piegādei, kā arī rīks procesa pārraudzīšanai un statistikas datu bāzes veidošanai. Darba kopapjoms ir 46 lappuses, tas satur 21 attēlus, 5 tabulas un 2 rasējumus, tajā ir atsauces uz 28 informācijas avotiem.
Atslēgas vārdi Materiālu piegādes sistēmas izstrāde pēc "Kanban" pamatprincipiem elektronikas ražošanas uzņēmumiem
Atslēgas vārdi angļu valodā Development of material supply system based on "Kanban" fundamental principles for electronics manufacturing companies
Valoda lv
Gads 2020
Darba augšupielādes datums un laiks 17.06.2020 06:32:46