Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Computerised Control of Electrical Technologies
Title in original language "Materiālu piegādes sistēmas izstrāde pēc "Kanban" pamatprincipiem elektronikas ražošanas uzņēmumiem"
Title in English "Development of material supply system based on "Kanban" fundamental principles for electronics manufacturing companies"
Department Institute of Industrial Electronics and Electrical Engineering
Scientific advisor Andrejs Podgornovs
Reviewer
Abstract Šajā darbā tika izstrādāta materiālu piegādes sistēma, balstīta uz “Lean Kanban” pamatprincipiem elektronikas ražošanas uzņēmumiem. Tā ir paredzēta, lai palielinātu izstrādes efektivitāti un radītu nepārtrauktu materiālu piegādes plūsmu neveidojot liekus laika zudumus. Šis process tika izveidots, lai optimizētu izstrādes darbplūsmu un ierobežotu notiekošo darbu, pamatojoties uz komandas iespējām un darba kapacitāti. Darbā izveidota informācijas pārraides sistēma, ar Arduino platformas palīdzību efektīvai materiālu iztrūkuma informācijas piegādei, kā arī rīks procesa pārraudzīšanai un statistikas datu bāzes veidošanai. Darba kopapjoms ir 46 lappuses, tas satur 21 attēlus, 5 tabulas un 2 rasējumus, tajā ir atsauces uz 28 informācijas avotiem.
Keywords Materiālu piegādes sistēmas izstrāde pēc "Kanban" pamatprincipiem elektronikas ražošanas uzņēmumiem
Keywords in English Development of material supply system based on "Kanban" fundamental principles for electronics manufacturing companies
Language lv
Year 2020
Date and time of uploading 17.06.2020 06:32:46