Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Inženiertehnika, mehānika un mašīnbūve
Nosaukums Temperatūras ietekmes analīze uz galvanizācijas slāņa svaru un biezumu, karstās galvanizācijas laikā.
Nosaukums angļu valodā Investigating the influence of dipping temperature on coating weight and thickness during hot-dip galvanization.
Struktūrvienība 25600 Mehānikas un mašīnbūves institūts
Darba vadītājs Ivo Vaicis
Recenzents Asoc. prof. D.Rusovs
Anotācija Šis pētījums ir par plaisu novēršanu starp faktisko svaru un biezumu un nepieciešamo svaru un biezumu cinka pārklājuma laikā uz lokšņu platuma 900 mm un 1000 mm. Ar karsto cinkošanu saistīti vairāki pētījumi, un daži no tiem šeit apskatīti. Pārskatot esošos pētījumus par karstās cinkošanas galvanizāciju, nāk vērā, ka, kaut arī ir daudz pētījumu un eksperimentālo darbu, tomēr tiem ir savi ierobežojumi. Tāpēc ir kļuvis svarīgi sniegt vairāk pētījumu šajā jomā. Šis pētījums mazinās faktiskā biezuma un nepieciešamā biezuma atšķirības pēc cinkošanas. Tā arī izvēlas samazināt faktiskā svara un nepieciešamā svara atšķirības. Pēc eksperimentiem tiek secināts, ka ierosinātais pētniecības darbs spēj sasniegt izvirzīto mērķi. Šis pētniecības darbs būtu noderīgs, jo šajā darbā tiek ņemti vērā tādi parametri kā mērcēšanas temp, ātra dzesēšanas ātrums, iegremdēšanas temperatūra, iegremdēšanas laiks, rasas punkts. Turklāt tas būtu noderīgs nākamajiem pētniekiem kā pamatdarbs un noderētu tiem, kuri vēlas uzzināt par galvanizācijas procesu, cinka pārklājumu utt.
Atslēgas vārdi Temperatūras ietekmes analīze uz galvanizācijas slāņa svaru un biezumu, karstās galvanizācijas laikā.
Atslēgas vārdi angļu valodā INVESTIGATING THE INFLUENCE OF DIPPING TEMPERATURE ON COATING WEIGHT AND THICKNESS DURING HOT-DIP GALVANIZATION.
Valoda eng
Gads 2020
Darba augšupielādes datums un laiks 09.06.2020 11:59:20