Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Aviācijas transports
Nosaukums Ģeneratora izstrāde vidēja izmēra lidmašīnām.
Nosaukums angļu valodā Designing a generator for medium size aircraft.
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Deniss Brodņevs
Recenzents Docents, Dr.sc.ing. Māris Hauka
Anotācija Ģeneratora iztrade vidēja izmēra lidmašīnam. Galvenais uzdevums ir elektriskā aprēķināšana un līdzstrāvas ģeneratora galveno izmēru atrašana vidēja lieluma gaisa kuģim, izmantojot esošo aprēķina metodi un izmantojot nominālās vērtības. Galvenais uzdevums ir sadalīts vairākās daļās: Galveno izmēru, rotoru rievu skaita un izmēru aprēķināšana, kolektora un suku parametri, magnētiskās ķēdes aprēķins tukšgaitas un nominālās slodzes laikā, polu parametri un efektivitātes noteikšanas beigas. Darbs ir sadalīts teorētiskajā un praktiskajā daļā, papildus galvenajiem uzdevumiem tiek izvirzīti mērķi, projektējot ģeneratoru, kas pilnībā atbilst gaisa kuģa ģeneratora tehniskajiem parametriem. Šie mērķi ir saistīti, lai būtu ģenerators, kas darbosies īpašos apstākļos, lai tam būtu standartiem piemēroti svara izmēri. Pēc aprēķiniem ir veiktspējas uzlabojums, tas prasa turpmāku mehānisku aprēķinu. Darbs sastāv no 72 lappusēm, 1 tabulām, 5 attēliem, 5 literatūras avotiem, 1 appendix un 269 formulas. tslēgas vārdi: līdzstrāvas ģenerators, aprēķins, nepieciešamība, spriegums, sukas, kolektors, stabi, rievas, slodze, svars, elektriskais, ģenerators, tinums.
Atslēgas vārdi līdzstrāvas ģenerators, aprēķins, nepieciešamība, spriegums, sukas, kolektors, stabi, rievas, slodze, svars, elektriskais, ģenerators, tinums.
Atslēgas vārdi angļu valodā Direct current generator, DC generator, calculation, requirements, voltage, brushes, collector, poles, slots, load, weight, electrical, generator, winding.
Valoda eng
Gads 2020
Darba augšupielādes datums un laiks 15.01.2020 13:19:04