Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums “Vienlīmeņa ceļu mezgla apļa izbūves efektivitāte” (“Piebraucamā ceļa atjaunošana un rotācijas apļa izbūve Rīgas un Brīvības ielu krustojumā Preiļos”)
Nosaukums angļu valodā “Efficiency of At-grade Intersection Construction ” (“Reconstruction of the Access Road and the Construction of the Roundabout at the Intersection of Riga Street and Brivivas Street in Preili”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs Juris Smirnovs
Recenzents Viktors Akentjevs, valdes loceklis, SIA "C Komforts"
Anotācija Šis darbs ir uzrakstīts par tēmu "Vienlīmeņa ceļu mezgla apļa izbūves efektivitāte", kura ir sadalīta divās daļās: teorētiskā daļā un praktiskā daļa (inženierprojekts). Darbs satur analī-tisko aprakstu, pētījumu, kurā tiks salīdzināts negadījumu skaits apļveida krustojumos pirms un pēc rekonstrukcijas, negadījumu biežums atkarībā no apļa konstrukcijas, kā arī tiks veikts apsekojums, lai atrastu galvenos krustojumu parametrus. Bakalaura darbā mērķis ir noteikt apļveida krustojumu rekonstrukcijas efektivitāti Latvi-jā. Uzdevumi ir šādi: noteikt kas ir apļveida krustojums, analizēt nelaimes gadījumus Latvijā, noteikt kas ir rekonstrukcija, analizēt apļveida krustojumu rekonstrukcijas Latvijā un veikt pē-tījumu, kurā apskatīti 9 krustojumi. Darba beigās mērķis tika sasniegts, apkopoti pētījuma re-zultāti un sniegtas priekšlikumi situācijas uzlabošanai. Inženierprojekta tēma ir “Piebraucamā ceļa atjaunošana un rotācijas apļa izbūve Rīgas un Brīvības ielu krustojumā Preiļos”. Darba mērķis ir rekonstruēt Brīvības ielu 590m garumā sakot no krustojuma ar Rīgas ie-lu un pārbūvet Rīgas un Brīvības ielu krustojumu, izbūvejot rotācijas apli. Darba kopējais apjoms ir 127 lapas, tai skaitā 25 tabulas, 38 attēli, 12 rasējumi.
Atslēgas vārdi Rotācijas aplis, rekonstrukcija, negadījumi
Atslēgas vārdi angļu valodā Rounabout, reconstruction, accidents
Valoda lv
Gads 2019
Darba augšupielādes datums un laiks 26.12.2019 18:59:56