Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbība un vadīšana |
Nosaukums |
"Ēdināšanas uzņēmuma izmaksu samazināšanas projekts" |
Nosaukums angļu valodā |
"Project on Cost Reduction at a Catering Company" |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Inga Eriņa |
Recenzents |
Kristīne Gorbunova, doc.(prakt.), Mg.oec., RTU TAPPE katedra |
Anotācija |
Bakalaura darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, trīs daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 71 lpp., tajā iekļauti 20 attēli, 23 tabulas, 2 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 23 avoti latviešu, 1 avoti angļu valodā. Darbam pievienoti 24 pielikumi.
Bakalaura darba galvenie rezultāti: Šī bakalaura darba objekts ir ēdināšanas uzņēmums „Lage Group” , kurš pārvalda vairākus „Gan Bei” restorānus Rīgā. Darbā ir veikta finanšu darbības analīze un izstrādāti pasākumi, kas ļautu samazināt izmaksas. Autors sīkāk izpētīja izmaksas, kas ir saistītas ar personālu, taru un iepakojumu, piegādātājiem. |
Atslēgas vārdi |
Izmaksas, optimizācija, peļņa |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Costs, optimization, profit |
Valoda |
lv |
Gads |
2019 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
01.06.2019 15:09:45 |