Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
Title in original language |
"Ēdināšanas uzņēmuma izmaksu samazināšanas projekts" |
Title in English |
"Project on Cost Reduction at a Catering Company" |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Inga Eriņa |
Reviewer |
Kristīne Gorbunova, doc.(prakt.), Mg.oec., RTU TAPPE katedra |
Abstract |
Bakalaura darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, trīs daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 71 lpp., tajā iekļauti 20 attēli, 23 tabulas, 2 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 23 avoti latviešu, 1 avoti angļu valodā. Darbam pievienoti 24 pielikumi.
Bakalaura darba galvenie rezultāti: Šī bakalaura darba objekts ir ēdināšanas uzņēmums „Lage Group” , kurš pārvalda vairākus „Gan Bei” restorānus Rīgā. Darbā ir veikta finanšu darbības analīze un izstrādāti pasākumi, kas ļautu samazināt izmaksas. Autors sīkāk izpētīja izmaksas, kas ir saistītas ar personālu, taru un iepakojumu, piegādātājiem. |
Keywords |
Izmaksas, optimizācija, peļņa |
Keywords in English |
Costs, optimization, profit |
Language |
lv |
Year |
2019 |
Date and time of uploading |
01.06.2019 15:09:45 |