Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Dzelzceļa transports
Nosaukums Iecirkņa Daugavpils-Indra-Valsts robeža caurlaides spējas palielināšanas iespēju analīze
Nosaukums angļu valodā Analysis of possibilities to increase the throughput capacity on Daugavpils–Indra–State Border railway section
Struktūrvienība 25500 Transporta institūts
Darba vadītājs Oksana Iščuka
Recenzents VAS “Latvijas dzelzceļš” Kustības vadības distances tehniskās uzraudzības inspektors Ēvalds Žurila
Anotācija Bakalaura darbā izpētīts iecirknis Daugavpils – Indra – Valsts Robeža, kā arī Daugavpils stacija un Daugavpils kravu termināla darba tehniskais raksturojums, ceļu attīstība, pievedceļu daudzums, kā arī starpstacijas: Krauja, Naujene, Izvalda, Silava, Krāslava, Skaista, Niedrīca, Indra. Aprēķināti stacijas intervāli vilcienu kustības grafika sastadīšanai, uzrasēts vilcienu kustības grafiks esošais, ar divceļu posmu Krāslava – Skaista, kā arī ar jauno sadales punktu posmā Krāslava – Skaista, un divceļu vilcienu kustības grafiks. Apreķināti kvalitatīvie rādītāji: iecirkņa un tehniskais ātrums, kā arī iecirkņa ātruma koeficients. Veikta visu grafiku analīze. Darbs sastāv no 56 lapām, 17 tabulām, 1 attēla, 17 izmantotās literatūras un citiem informācijas avotiem, 4 rasējuma lapas.
Atslēgas vārdi DZELZCEĻŠ, CEĻA LIETDERĪGAIS GARUMS, VILCIENU KUSTĪBAS GRAFIKS, IECIRKNIS, VIENSLIEŽU IECIRKNIS, DIVSLIEŽU IECIRKNIS.
Atslēgas vārdi angļu valodā RAILWAY, USEFUL LENGTH, SCHEDULE OF TRAINS, DISTRICT, SINGLE TRACK, DOUBLE TRACK.
Valoda lv
Gads 2019
Darba augšupielādes datums un laiks 07.01.2019 10:16:52