Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Railway Transport
Title in original language Iecirkņa Daugavpils-Indra-Valsts robeža caurlaides spējas palielināšanas iespēju analīze
Title in English Analysis of possibilities to increase the throughput capacity on Daugavpils–Indra–State Border railway section
Department
Scientific advisor Oksana Iščuka
Reviewer VAS “Latvijas dzelzceļš” Kustības vadības distances tehniskās uzraudzības inspektors Ēvalds Žurila
Abstract Bakalaura darbā izpētīts iecirknis Daugavpils – Indra – Valsts Robeža, kā arī Daugavpils stacija un Daugavpils kravu termināla darba tehniskais raksturojums, ceļu attīstība, pievedceļu daudzums, kā arī starpstacijas: Krauja, Naujene, Izvalda, Silava, Krāslava, Skaista, Niedrīca, Indra. Aprēķināti stacijas intervāli vilcienu kustības grafika sastadīšanai, uzrasēts vilcienu kustības grafiks esošais, ar divceļu posmu Krāslava – Skaista, kā arī ar jauno sadales punktu posmā Krāslava – Skaista, un divceļu vilcienu kustības grafiks. Apreķināti kvalitatīvie rādītāji: iecirkņa un tehniskais ātrums, kā arī iecirkņa ātruma koeficients. Veikta visu grafiku analīze. Darbs sastāv no 56 lapām, 17 tabulām, 1 attēla, 17 izmantotās literatūras un citiem informācijas avotiem, 4 rasējuma lapas.
Keywords DZELZCEĻŠ, CEĻA LIETDERĪGAIS GARUMS, VILCIENU KUSTĪBAS GRAFIKS, IECIRKNIS, VIENSLIEŽU IECIRKNIS, DIVSLIEŽU IECIRKNIS.
Keywords in English RAILWAY, USEFUL LENGTH, SCHEDULE OF TRAINS, DISTRICT, SINGLE TRACK, DOUBLE TRACK.
Language lv
Year 2019
Date and time of uploading 07.01.2019 10:16:52