Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Datorsistēmas
Nosaukums Robotikas procesa automatizācija, izmantojot sejas atpazīšanas metodes datu apstrādes procesā banku sistēmās.
Nosaukums angļu valodā Robotic Process Automation using Face Recognition methods for data process in bank system.
Struktūrvienība 12300 Lietišķo datorsistēmu institūts
Darba vadītājs Aleksejs Jurenoks
Recenzents Agris Ņikitenko
Anotācija Maģistra darba tēma ir "Robotisko Procesu Automatizācija izmantojot sejas atpazīšanas metodes datu apstrādei bankas sistēmā". Autors darba gaitā apkopoja un izpētīja bankās izmantotās datu apstrādes sistēmas, kuras manuālas paroļu ievades vietā izmanto Robotiskās Procesu Automatizācijas tehnoloģijas kopā ar sejas atpazīšanas programmatūru. Darba autors apkopoja pieejamos publicētos zinātniskos pētījumus, ka arī izvērtēja pašreiz pieejamos Robotiskās Procesu Automatizācijas un lietojumprogrammu saskarņu risinājumus, lai sniegtu objektīvus un precīzus secinājumus. Pēdējo desmit gadu laikā mākslīgais intelekts un tā pielietojumi ir kļuvis par ļoti aktuālu tematu. Balstoties uz šīs tēmas aktualitāti, darba galvenais mērķis ir mākslīgā intelekta un sejas atpazīšanas izmantošana banku sistēmās kopā ar Robotisko Procesu Automatizācijas tehnoloģijām. Maģistra darbs sastāv no 70 lapām, 32 ilustrācijām, 6 tabulām un atsaucēm. Tas sastāv no 5 daļām: ievada, teorētiskās daļas, iztirzājuma, praktiskā darba apraksta un secinājumiem. Atslēgvārdi: Robotiskā Procesu Automatizācija (RPA), lietojumprogrammu saskarne (API), mākslīgais intelekts (AI), datu apstrāde banku sistēmās, sejas atpazīšana.
Atslēgas vārdi Robotiskā Procesu Automatizācija (RPA), lietojumprogrammu saskarne (API), mākslīgais intelekts (AI), datu apstrāde banku sistēmās, sejas atpazīšana.
Atslēgas vārdi angļu valodā Robotic Process Automation(RPA), application programming interface(API), artificial intelligence(AI), data process of bank system and face recognition.
Valoda eng
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 04.06.2018 18:19:12