Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Master
Title of the study programm Computer Systems
Title in original language Robotikas procesa automatizācija, izmantojot sejas atpazīšanas metodes datu apstrādes procesā banku sistēmās.
Title in English Robotic Process Automation using Face Recognition methods for data process in bank system.
Department 12300 Institute of Applied Computer Systems
Scientific advisor Aleksejs Jurenoks
Reviewer Agris Ņikitenko
Abstract Maģistra darba tēma ir "Robotisko Procesu Automatizācija izmantojot sejas atpazīšanas metodes datu apstrādei bankas sistēmā". Autors darba gaitā apkopoja un izpētīja bankās izmantotās datu apstrādes sistēmas, kuras manuālas paroļu ievades vietā izmanto Robotiskās Procesu Automatizācijas tehnoloģijas kopā ar sejas atpazīšanas programmatūru. Darba autors apkopoja pieejamos publicētos zinātniskos pētījumus, ka arī izvērtēja pašreiz pieejamos Robotiskās Procesu Automatizācijas un lietojumprogrammu saskarņu risinājumus, lai sniegtu objektīvus un precīzus secinājumus. Pēdējo desmit gadu laikā mākslīgais intelekts un tā pielietojumi ir kļuvis par ļoti aktuālu tematu. Balstoties uz šīs tēmas aktualitāti, darba galvenais mērķis ir mākslīgā intelekta un sejas atpazīšanas izmantošana banku sistēmās kopā ar Robotisko Procesu Automatizācijas tehnoloģijām. Maģistra darbs sastāv no 70 lapām, 32 ilustrācijām, 6 tabulām un atsaucēm. Tas sastāv no 5 daļām: ievada, teorētiskās daļas, iztirzājuma, praktiskā darba apraksta un secinājumiem. Atslēgvārdi: Robotiskā Procesu Automatizācija (RPA), lietojumprogrammu saskarne (API), mākslīgais intelekts (AI), datu apstrāde banku sistēmās, sejas atpazīšana.
Keywords Robotiskā Procesu Automatizācija (RPA), lietojumprogrammu saskarne (API), mākslīgais intelekts (AI), datu apstrāde banku sistēmās, sejas atpazīšana.
Keywords in English Robotic Process Automation(RPA), application programming interface(API), artificial intelligence(AI), data process of bank system and face recognition.
Language eng
Year 2018
Date and time of uploading 04.06.2018 18:19:12