Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbība un vadīšana
Nosaukums Elektro automašīnu attīstības iespēju novērtējums
Nosaukums angļu valodā Assessment of electrical car development opportunities
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Jana Eriņa
Recenzents Vladimirs Šatrevičs
Anotācija Bakalaura darbs autors: Emīls Abbaszada Bakalaura darbs Zinātniskais konsultants: Dr.eoc., Assoc. Professor: Jana Erina Bakalaura darbs: Novērtējums elektrisko automašīnu attīstības iespējas . Bakalaura Darbs ir rakstīts latviešu valodā, to veido Ievads, Teorētiskā un Praktiskā daļas, Secinājumi un Bibiliography. Apjoms Bakalaura Darbs ir 67 lappuses (neskaitot papildinājumus). Tā satur 4 skaitļi, 10 tabulas. Literatūras saraksts sastāv no 34 informācijas resursus. Galvenie rezultāti bakalaura darbu: bakalaura darba galvenie teorētiskie aspekti elektriskā transportlīdzekļa tirgus attīstību, tiek analizēti. Jēdzieni ir iesniegts, saskaņā ar kuru dinamiku, izmantojot elektrisko vehicler ir paplašināts un evolūcijas faktori, to izskatu ir aprakstīts. Statistika ražošanas un tirdzniecības elektrisko transportlīdzekļu pasaulē ir atklāts. Par to, piemēram, uzņēmumiem, kas ražo elektrisko transportlīdzekļu, secinājums ir veikti par to, kā palielināt efektivitāti par to attīstība mūsdienu ekonomiskajos apstākļos. Atslēgas vārdi: elektriskie automobiļi, aoutomative tirgū, efektivitātes, rūpnieciskā ražošana. Bibliogrāfiskais apraksts par bakalaura darbu: Abbaszada E. (2018. Gadā) Novērtējums elektrisko automašīnu attīstības iespējas Bakalaura darbs / E Abbaszada. J. Erina. – Rīga: RTU. UIVI, UIVK Bakalaura academicals studiju programmu "Uzņēmējdarbība un Vadība" 67p.
Atslēgas vārdi Elektro automašīnu attīstības iespēju novērtējums,elektriskie automobiļi, aoutomative tirgū, efektivitātes, rūpnieciskā ražošana
Atslēgas vārdi angļu valodā Assesment of electrical cars development opportunities,electric cars, aoutomative market, efficiency, industrial production.
Valoda eng
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 31.05.2018 15:41:39