Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Entrepreneurship and Management
Title in original language Elektro automašīnu attīstības iespēju novērtējums
Title in English Assessment of electrical car development opportunities
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Jana Eriņa
Reviewer Vladimirs Šatrevičs
Abstract Bakalaura darbs autors: Emīls Abbaszada Bakalaura darbs Zinātniskais konsultants: Dr.eoc., Assoc. Professor: Jana Erina Bakalaura darbs: Novērtējums elektrisko automašīnu attīstības iespējas . Bakalaura Darbs ir rakstīts latviešu valodā, to veido Ievads, Teorētiskā un Praktiskā daļas, Secinājumi un Bibiliography. Apjoms Bakalaura Darbs ir 67 lappuses (neskaitot papildinājumus). Tā satur 4 skaitļi, 10 tabulas. Literatūras saraksts sastāv no 34 informācijas resursus. Galvenie rezultāti bakalaura darbu: bakalaura darba galvenie teorētiskie aspekti elektriskā transportlīdzekļa tirgus attīstību, tiek analizēti. Jēdzieni ir iesniegts, saskaņā ar kuru dinamiku, izmantojot elektrisko vehicler ir paplašināts un evolūcijas faktori, to izskatu ir aprakstīts. Statistika ražošanas un tirdzniecības elektrisko transportlīdzekļu pasaulē ir atklāts. Par to, piemēram, uzņēmumiem, kas ražo elektrisko transportlīdzekļu, secinājums ir veikti par to, kā palielināt efektivitāti par to attīstība mūsdienu ekonomiskajos apstākļos. Atslēgas vārdi: elektriskie automobiļi, aoutomative tirgū, efektivitātes, rūpnieciskā ražošana. Bibliogrāfiskais apraksts par bakalaura darbu: Abbaszada E. (2018. Gadā) Novērtējums elektrisko automašīnu attīstības iespējas Bakalaura darbs / E Abbaszada. J. Erina. – Rīga: RTU. UIVI, UIVK Bakalaura academicals studiju programmu "Uzņēmējdarbība un Vadība" 67p.
Keywords Elektro automašīnu attīstības iespēju novērtējums,elektriskie automobiļi, aoutomative tirgū, efektivitātes, rūpnieciskā ražošana
Keywords in English Assesment of electrical cars development opportunities,electric cars, aoutomative market, efficiency, industrial production.
Language eng
Year 2018
Date and time of uploading 31.05.2018 15:41:39