Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana
Nosaukums Dokumentācija, standartizācija un būvniecības procesa pilnveidošana māju būvniecībā Indijā
Nosaukums angļu valodā Documentation, standardization and improvement of the construction process in house building in India
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Ņikita Kočanovs
Recenzents Linda Kauškale
Anotācija Būvniecības inženierijas projektos Indijā vēlas satikt celtniecības projektu mērķus. Nesen tika izvirzītas vairākas problēmas Indijas būvniecības projektos, piemēram, konfliktos starp projekta pusēm, projektu izmaksu pārsniegšanu, projekta ilguma pārsniegšanu, pārvaldības problēmām, komandas darba trūkumu, materiālu piegādi, korupciju, risku pārvaldību un kavēšanos projektu īstenošanā. Šī pētījuma mērķis ir noteikt un novērtēt problēmas, ar kurām saskaras būvniecības projektu īstenošana un iespējamais risinājums Indijā, un šos risinājumus atrisināt ar programmatūras un būvniecības vadības teoriju un stratēģiju palīdzību. Tajā ir trīs pierādījumu pamatā esošs gadījumu pētījums un es parādīju viņu problēmu un iespējamo risinājumu celtniecības projektu īstenošanā.
Atslēgas vārdi atslēgas vārdi: problēmas un risinājumi būvniecības projektos, izmaksas un laika pārsniegšana, fonda vadība, celtniecības vadība.
Atslēgas vārdi angļu valodā Key words: problems and solutions in construction projects, cost and time overrun, foundation management, construction management.
Valoda eng
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 30.05.2018 10:51:09