Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Civil Construction and Real Estate Management
Title in original language Dokumentācija, standartizācija un būvniecības procesa pilnveidošana māju būvniecībā Indijā
Title in English Documentation, standardization and improvement of the construction process in house building in India
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Ņikita Kočanovs
Reviewer Linda Kauškale
Abstract Būvniecības inženierijas projektos Indijā vēlas satikt celtniecības projektu mērķus. Nesen tika izvirzītas vairākas problēmas Indijas būvniecības projektos, piemēram, konfliktos starp projekta pusēm, projektu izmaksu pārsniegšanu, projekta ilguma pārsniegšanu, pārvaldības problēmām, komandas darba trūkumu, materiālu piegādi, korupciju, risku pārvaldību un kavēšanos projektu īstenošanā. Šī pētījuma mērķis ir noteikt un novērtēt problēmas, ar kurām saskaras būvniecības projektu īstenošana un iespējamais risinājums Indijā, un šos risinājumus atrisināt ar programmatūras un būvniecības vadības teoriju un stratēģiju palīdzību. Tajā ir trīs pierādījumu pamatā esošs gadījumu pētījums un es parādīju viņu problēmu un iespējamo risinājumu celtniecības projektu īstenošanā.
Keywords atslēgas vārdi: problēmas un risinājumi būvniecības projektos, izmaksas un laika pārsniegšana, fonda vadība, celtniecības vadība.
Keywords in English Key words: problems and solutions in construction projects, cost and time overrun, foundation management, construction management.
Language eng
Year 2018
Date and time of uploading 30.05.2018 10:51:09