Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums “Daudzkritēriju lēmumu pieņemšanas metodes autoceļu projektēšanā” (“Valsts reģionālā autoceļa P37 posma pārbūve”)
Nosaukums angļu valodā “Multi-criteria Decision-making Methods in Road Design” (“Reconstruction of State Regional Road P37 Section”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs Atis Zariņš
Recenzents Oskars Koemecs, valdes loceklis, SIA "Vertex projekti"
Anotācija Bakalaura darbs ar inženierprojektu sastāv no divām daļām – bakalaura darba un inženierprojekta daļas. Bakalaura darba tēma ir “Daudzkritēriju lēmumu pieņemšanas metodes autoceļu projektēšanā” un inženiera darba tēma “Valsts reģionālā autoceļa P37 posma pārbūve”. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt daudzkritēriju lēmumu pieņemšanas metožu struktūru, pamatprincipus un vispārīgu risināšanas algoritmu, kā arī apzināt, kādu metodes veidu, kurā gadījumā vislabāk pielietot ceļu projektēšanā un cik efektīvu risinājumu var iegūt, pielietojot kādu no mētodēm. Inženierprojekta daļas ietvaros tiek izvērtēts esošais autoceļa stāvoklis, analizēti satiksmes intensitātes dati, veikti ceļa segas konstrukcijas aprēķini, kā arī aprakstīti tehniskie risinājumi, specifikācijas un sastādīti darbu daudzumi ceļa pārbūvei. Bakalaura darbs (ar inženierprojektu) izstrādāts latviešu valodā. Darba kopapjoms 205 lapaspuses, 52 tabulas, 26 attēli, 25 rasējumi. Izstrādājot darbu izmantoti 22 informācijas avoti. Inženierprojekta daļa izstrādāta uz AS „Ceļuprojekts” izsniegtā topogrāfiskā plāna un izsniegtajiem ģeotehniskiem datiem.
Atslēgas vārdi Daudzkritēriju lēmumu pieņemšanas metodes autoceļu projektēšanā
Atslēgas vārdi angļu valodā Multi-Criteria Decision Making methods in Road Design
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 25.05.2018 11:02:45