Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Farmaceitiskā uzņēmuma loģistikas sadales sistēmas izstrāde Centrālāzijā.
Nosaukums angļu valodā Developing a Logistics Distribution System for a Pharmaceutical Company in Central Asia.
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Viktors Feofanovs
Recenzents Asoc.prof. Margarita Urbaha
Anotācija Bakalaura darba autore izstrādāja darbu, kura darba tēma ir “Farmaceitiskā uzņēmuma loģistikas sadales sistēmas izstrāde Centrālāzijā”. Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt strauji augošam farmaceitiskajam uzņēmumam, kurš strādā kā starpnieks farmaceitisko preču vairumtirdzniecībā, sadales tīkla centrālo noliktavu Uzbekistānā, kas veicinātu maksimālu resursu ekonomiju produktu virzīšanā no ražotāja līdz patērētājam, papildus realizējot uzņēmuma mērķus. Pirmajā nodaļā ir tiek apskatīti un analizēti pamatprincipi sadales tīkla izveidē, tajā ietverot informāciju par starptautisko farmācijas nozari, starpnieku pakalpojumiem, centrālās sadales noliktavas optimālo atrašanās vietu, kā arī par tirgus izpēti produkcijas noietam. Otrajā nodaļā tiek analizēts par uzņēmuma sfēras darbību, tā piegādes apjomiem un laiku, kā arī izskatītas uzņēmuma pastāvošās problēmas, kurām tiek piedāvāti risinājumi. Trešajā nodaļā tiek veiktas uzņēmuma pārdošanas prognozes turpmākajiem ceturkšņiem, izskatīta optimālā noliktavas izvietošana vieta Uzbekistānā, balstoties uz klientu atrašanās vietām, kā arī tiek veikti noliktavas platības aprēķini. Ceturtajā nodaļā tiek veikts ekonomiskais pamatojums, kur tiek uzskaitītas noliktavas celtniecības izmaksas un pastāvīgās izmaksas, kuras ietekmētu uzņēmuma ikmēneša peļņu. Bakalaura darbs sastāv no 63 lapām. Tajā ievietoti 20 attēli, 14 tabulas, kā arī izmantoti 20 literatūras avoti un 3 rasējumi.
Atslēgas vārdi Loģistikas sadales sistēmas; Noliktavas optimālā atrašanās vieta; Noliktava; Ekonomiskais pamatojums; Pārdošanas prognozes.
Atslēgas vārdi angļu valodā Logistic distribution systems; Calculations for the optimal location of the warehouse; Warehouse; An economic justification; Sales forecasts
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 22.05.2018 14:03:17