Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transport Systems Engineering
Title in original language Farmaceitiskā uzņēmuma loģistikas sadales sistēmas izstrāde Centrālāzijā.
Title in English Developing a Logistics Distribution System for a Pharmaceutical Company in Central Asia.
Department
Scientific advisor Viktors Feofanovs
Reviewer Asoc.prof. Margarita Urbaha
Abstract Bakalaura darba autore izstrādāja darbu, kura darba tēma ir “Farmaceitiskā uzņēmuma loģistikas sadales sistēmas izstrāde Centrālāzijā”. Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt strauji augošam farmaceitiskajam uzņēmumam, kurš strādā kā starpnieks farmaceitisko preču vairumtirdzniecībā, sadales tīkla centrālo noliktavu Uzbekistānā, kas veicinātu maksimālu resursu ekonomiju produktu virzīšanā no ražotāja līdz patērētājam, papildus realizējot uzņēmuma mērķus. Pirmajā nodaļā ir tiek apskatīti un analizēti pamatprincipi sadales tīkla izveidē, tajā ietverot informāciju par starptautisko farmācijas nozari, starpnieku pakalpojumiem, centrālās sadales noliktavas optimālo atrašanās vietu, kā arī par tirgus izpēti produkcijas noietam. Otrajā nodaļā tiek analizēts par uzņēmuma sfēras darbību, tā piegādes apjomiem un laiku, kā arī izskatītas uzņēmuma pastāvošās problēmas, kurām tiek piedāvāti risinājumi. Trešajā nodaļā tiek veiktas uzņēmuma pārdošanas prognozes turpmākajiem ceturkšņiem, izskatīta optimālā noliktavas izvietošana vieta Uzbekistānā, balstoties uz klientu atrašanās vietām, kā arī tiek veikti noliktavas platības aprēķini. Ceturtajā nodaļā tiek veikts ekonomiskais pamatojums, kur tiek uzskaitītas noliktavas celtniecības izmaksas un pastāvīgās izmaksas, kuras ietekmētu uzņēmuma ikmēneša peļņu. Bakalaura darbs sastāv no 63 lapām. Tajā ievietoti 20 attēli, 14 tabulas, kā arī izmantoti 20 literatūras avoti un 3 rasējumi.
Keywords Loģistikas sadales sistēmas; Noliktavas optimālā atrašanās vieta; Noliktava; Ekonomiskais pamatojums; Pārdošanas prognozes.
Keywords in English Logistic distribution systems; Calculations for the optimal location of the warehouse; Warehouse; An economic justification; Sales forecasts
Language lv
Year 2018
Date and time of uploading 22.05.2018 14:03:17