Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums “Rīgas ielu uzturēšanas analīze” (“Apūzes ielas atjaunaošana posmā no Zalves ielas līdz Anniņmuižas ielai, Rīgā”)
Nosaukums angļu valodā “Maintenance Analysis of Riga Streets” (“Apūzes Street Reconstruction from Zalves Street to Anniņmuižas Street in Riga”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs J.Bidzāns
Recenzents
Anotācija Bakalaura darba tēma ir “Rīgas ielu uzturēšanas analīze”. Rīgas ielu segumu ietekmē autotransports, to riepu iedarbība uz segumu, riepas ar radzēm, smagais un sabiedriskais transports, lielpilsētas īpatnība – ievērojami palielināta satiksmes intensitāte vismaz divas reizes dienā, dabas iejaukšanās – lietus, sniegs. Līdz ar to ielu uzturēšana ir nepieciešama nepārtraukti. Rīgas ielu uzturēšana notiek ik dienu, kas nozīmē, ka šī tēma vienmēr būs aktuāla. Bakalaura darba mērķis ir izprast uzturēšanas procesu Rīgā un veikta tā analīzi, ielūkoties tajā no uzturētāja puses, iegūt informāciju par nepieciešamajiem resursiem. Darbā tika iegūti un analizēti dati par esošo Rīgas ielu uzturēšanas sistēmu un tika meklētas alternatīvas iespējas kā veikt dažus no procesiem. Inženierprojekta tēma ir “Apūzes ielas atjaunošana posmā no Zalves ielas līdz Anniņmuižas ielai, Rīgā”. Darba mērķis ir atjaunot Apūzes ielu un izveidot alternatīvu risinājumu esošajam Jūrkalnes ielas un Apūzes ielas krustojumam. Darba kopējais apjoms ir 203 lapas, tai skaitā 31 attēls, 60 tabulas, 30 literatūras avoti un 10 rasējumi.
Atslēgas vārdi Rīgas uzturēšana
Atslēgas vārdi angļu valodā Maintenance Riga
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 09.01.2018 14:08:07