Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language “Rīgas ielu uzturēšanas analīze” (“Apūzes ielas atjaunaošana posmā no Zalves ielas līdz Anniņmuižas ielai, Rīgā”)
Title in English “Maintenance Analysis of Riga Streets” (“Apūzes Street Reconstruction from Zalves Street to Anniņmuižas Street in Riga”)
Department Faculty Of Civil And Mehanical Engineering
Scientific advisor J.Bidzāns
Reviewer
Abstract Bakalaura darba tēma ir “Rīgas ielu uzturēšanas analīze”. Rīgas ielu segumu ietekmē autotransports, to riepu iedarbība uz segumu, riepas ar radzēm, smagais un sabiedriskais transports, lielpilsētas īpatnība – ievērojami palielināta satiksmes intensitāte vismaz divas reizes dienā, dabas iejaukšanās – lietus, sniegs. Līdz ar to ielu uzturēšana ir nepieciešama nepārtraukti. Rīgas ielu uzturēšana notiek ik dienu, kas nozīmē, ka šī tēma vienmēr būs aktuāla. Bakalaura darba mērķis ir izprast uzturēšanas procesu Rīgā un veikta tā analīzi, ielūkoties tajā no uzturētāja puses, iegūt informāciju par nepieciešamajiem resursiem. Darbā tika iegūti un analizēti dati par esošo Rīgas ielu uzturēšanas sistēmu un tika meklētas alternatīvas iespējas kā veikt dažus no procesiem. Inženierprojekta tēma ir “Apūzes ielas atjaunošana posmā no Zalves ielas līdz Anniņmuižas ielai, Rīgā”. Darba mērķis ir atjaunot Apūzes ielu un izveidot alternatīvu risinājumu esošajam Jūrkalnes ielas un Apūzes ielas krustojumam. Darba kopējais apjoms ir 203 lapas, tai skaitā 31 attēls, 60 tabulas, 30 literatūras avoti un 10 rasējumi.
Keywords Rīgas uzturēšana
Keywords in English Maintenance Riga
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 09.01.2018 14:08:07