Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Arhitektūra
Nosaukums Čeboksaru lidostas termināls
Nosaukums angļu valodā Cheboksary Airport Terminal, Russia
Struktūrvienība 26000 Arhitektūras fakultāte
Darba vadītājs E. Bondars
Recenzents Lekt. O. Šablovskis
Anotācija Maģistra darba “Čeboksaru lidostas pārbūve un paplašināšana” mērķis ir definēt faktorus, kas ietekmē lidostu uzbūvi un nodrošina labu pasažieru pieredzi, un balstoties uz tiem izstrādāt arhitektonisko risinājumu Čeboksaru lidostas pārbūvei un paplašināšanai. Mērķa sasniegšanai tika izvirzīti sekojošie uzdevumi: - izpētīt lidostu vispārējo vēsturisko attīstību; - apskatīt lidostu būtiskākos elementus un projektēšanas principus; - izanalizēt un apkopot tendences, kas ietekmē lidostu attīstību mūsdienās; - apkopot informāciju par esošo situāciju Čeboksaru lidostā un veikt materiālu analīzi. Darbā ir apkopota informācija par lidostu terminālu projektēšanas principiem, pasažieru pieredzi un tās ietekmi uz ēkas vidi un lidostu attīstības tendencēm. Maģistra darba ietvaros tiek izstrādāts Čeboksaru lidostas termināla pārbūves un paplašināšanas projekts atbilstoši veikto pētījumu rezultātiem. Maģistra darbs sastāv no 63 lpp., 46 attēliem, 1 pielikuma un 62 izmantotās informācijas avotiem.
Atslēgas vārdi lidostu terminālu projektēšanas principi, pasažieru pieredze lidostās, termināla arhitektonisko dizainu iespaidojošie faktori, mūsdienu lidostu attīstības tendences.
Atslēgas vārdi angļu valodā principles of airport terminal design, passenger experience at airports, terminal architectural design impacting factors, airport development trends nowadays.
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 08.01.2018 14:00:45