Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums "Ceļa seguma kalpotspējas novērtēšanas metožu analīze" (“Mēmeles ielas un autoceļa P87 Bauska-Aizkraukle pārbūve")
Nosaukums angļu valodā " Analysis of Road Pavement Service Ability Measure Methods” (“Reconstruction of Memeles Street and the Road P87 Bauska-Aizkraukle ")
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs V.Haritonovs
Recenzents J.Mačāns, asist.
Anotācija Bakalaura darbs (ar inženierprojektu) ir sadalīts divās daļās. Pirmā daļa ir bakalaura darba daļa, otrā daļa ir inženierprojekta daļa. Bakalaura darba tēma „Ceļa seguma kalpotspējas novērtēšanas metožu analīze”. Darbs satur analītisko un teorētisko daļu. Bakalaura darba teorētiskajā daļā tiek dots raksturojumus un izpēte, pamatots mērķis, kā arī tā sasniegšanai izvirzītais uzdevums. Bakalaura darba analītiskajā daļā tiek dots izvirzīto uzdevumu risinājums un to rezultāts. Bakalaura darba daļa sastāv no 46 lapām ar paskaidrojošo tekstu, kas ietver 6.nodaļas, kā arī 5. tabulas un 13. attēlus. Bibliogrāfijas avoti: 15 avoti. Inženierprojektā paredzēta Mēmeles ielas un autoceļa P87 Bauska-Aizkraukle pārbūve veicot jaunu ceļa segas izbūvi un ceļa klātnes paplašināšanu, ceļa pieslēgumu un nobrauktuvju pārbūvi, kā arī ceļa aprīkojuma izbūvi. Pārbūves mērķis ir paaugstināt ekspluatācijas rādītājus, satiksmes drošību un novērst esošos defektus. Darbā iekļauts esošās situācijas apraksts, variantu salīdzinājums, projekta koncepcija, aprēķini, tehniskās specifikācijas un darbu organizēšanas projekts. Inženierprojekta apjoms ir 80 lpp., 11 tabulas, 6 attēli un darbam pievienoti 23 pielikumi (t.s. 14 rasējumi). Bibliogrāfijas avoti: 11 avoti. Anotācijas apjoms: 168 vārdi.
Atslēgas vārdi Ceļa segums, Kalpotspēja, Seguma stāvokļa indekss, Izbūves plāns, Garenprofils, Griezumi
Atslēgas vārdi angļu valodā Road pavement, Service ability, Pavement condition index, Construction plan, Longitudinal profile, Cuts
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 03.01.2018 17:55:06