Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums “Ģeosintētisko materiālu izmantošanas efektivitāte un ekonomiskais ieguvums nestingās ceļa segas konstrukcijās” (“Pārbūves būvprojekta izstrāde pašvaldības autoceļam starp autoceļiem P88 un V1012”)
Nosaukums angļu valodā “The Efficiency and Economic Benefits of Geosynthetic Materials Application in Flexible Pavements" (“Development of Reconstruction Project for the Road between the Road P88 and the Road V1012”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs R.Zvejnieks
Recenzents O.Koemecs, SIA "Vertex projekti"
Anotācija Noslēguma darbs sastāv no divām daļām: 1. Bakalaura darbs ar nosaukumu ”Ģeosintētisko materiālu izmantošanas efektivitāte un ekonomiskais ieguvums nestingās ceļa segas konstrukcijās”. Darba mērķis: • Izanalizēt ģeosintētisko materiālu izmantošanas efektivitāti un ekonomisko ieguvu pielietojot tos nestingās ceļa segas konstrukcijās. Darbā tiek pētīts par cik var palielināt nestingas ceļa segas konstrukcijas ekvivalentos elastības moduļus uz konkrētām materiāla kārtām, ja tiek pielietots ģeosintētiskais materiāls, kā arī ekonomiskais ieguvums. 2. Inženierprojekts ar nosaukumu “Pārbūves būvprojekta izstrāde pašvaldības autoceļam starp autoceļiem P88 un V1012”. Tajā paredzēts esošo grants seguma ceļu pārbūvēt par asfaltētu ceļu, uzlabojot tā plāna un garenprofila elementu atbilstību Latvijas valsts standartu prasībām. Darba kopējais apjoms ir 159 lapas, kurās ietilpst 32 tabulas, 37 attēli un 17 rasējumi. Izmantoti 39 literatūras avoti.
Atslēgas vārdi Ģeosintētiskie materiāli, nestingas ceļa segas konstrukcijas
Atslēgas vārdi angļu valodā Geosynthetic materials, flexible road pavements construction
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 30.12.2017 15:46:09