Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language “Ģeosintētisko materiālu izmantošanas efektivitāte un ekonomiskais ieguvums nestingās ceļa segas konstrukcijās” (“Pārbūves būvprojekta izstrāde pašvaldības autoceļam starp autoceļiem P88 un V1012”)
Title in English “The Efficiency and Economic Benefits of Geosynthetic Materials Application in Flexible Pavements" (“Development of Reconstruction Project for the Road between the Road P88 and the Road V1012”)
Department Faculty Of Civil And Mehanical Engineering
Scientific advisor R.Zvejnieks
Reviewer O.Koemecs, SIA "Vertex projekti"
Abstract Noslēguma darbs sastāv no divām daļām: 1. Bakalaura darbs ar nosaukumu ”Ģeosintētisko materiālu izmantošanas efektivitāte un ekonomiskais ieguvums nestingās ceļa segas konstrukcijās”. Darba mērķis: • Izanalizēt ģeosintētisko materiālu izmantošanas efektivitāti un ekonomisko ieguvu pielietojot tos nestingās ceļa segas konstrukcijās. Darbā tiek pētīts par cik var palielināt nestingas ceļa segas konstrukcijas ekvivalentos elastības moduļus uz konkrētām materiāla kārtām, ja tiek pielietots ģeosintētiskais materiāls, kā arī ekonomiskais ieguvums. 2. Inženierprojekts ar nosaukumu “Pārbūves būvprojekta izstrāde pašvaldības autoceļam starp autoceļiem P88 un V1012”. Tajā paredzēts esošo grants seguma ceļu pārbūvēt par asfaltētu ceļu, uzlabojot tā plāna un garenprofila elementu atbilstību Latvijas valsts standartu prasībām. Darba kopējais apjoms ir 159 lapas, kurās ietilpst 32 tabulas, 37 attēli un 17 rasējumi. Izmantoti 39 literatūras avoti.
Keywords Ģeosintētiskie materiāli, nestingas ceļa segas konstrukcijas
Keywords in English Geosynthetic materials, flexible road pavements construction
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 30.12.2017 15:46:09